HŐSZIGETELT ZSALUGÁTEREK

A hőszigetelt zsalugáter az eredi zsalugáternek, mint árnyékoló terméknek az energetikai továbbfejlesztett változata. A fejlesztésnél elsődleges szempont volt a termék múlt kort idéző hangulatának modern, a mai igényeket kielégítő köntösbe bújtatása.

Miért jó
a hőszigetelt zsalugáter?

1.

Mert a hőszigetelési tényezőjének jobb értéke rásegít a lakás ablaküvegen történő hőveszteségének javításában.

2.

Mert szoláris energia szabályozására és hőszigetelésre egyszerre alkalmas.

3.

Mert dupla gumiszigeteléssel ellátott tokozata és nyílói, valamint lamellarendszere javítja a lakás hő- és hangszigetelését.

4.

Mert gumiszigetelése és megfelelő vízelvezetésének köszönhetően a csapadék ellen védi a nyílászárót.

5.

Mert műemléki és modern típusú épületek esetében is a jelleget ötvözi a mai elvárt hőszigetelési számadatokkal, igényekkel.

6.

Mert szépséget, dekoratív megjelenést  képvisel, ugyanakkor megfelelő hőszigetelést kérő ügyfelek igényeit is kielégíti.

7.

Mert biztonságtechnikai szempontból egy teljesen zárható termék.

8.

Mert jelenlétével növeli az épület értékét és energiabesorolási osztályát.

Itt a hőszigetelt zsalugáter!

A hőszigetelt zsalugáter az eredi zsalugáternek, mint árnyékoló terméknek az energetikai továbbfejlesztett változata. A fejlesztésnél elsődleges szempont volt a termék múlt kort idéző hangulatának modern, a mai igényeket kielégítő köntösbe bújtatása.

Vasalat rendszer

Pánt és sarokvas rendszer

Lamella mozgató rendszer

Mozgató rendszer

HOTEL DIVINUS

Debrecen egyetlen luxusszállodája, a Hotel Divinus választékos ízléssel berendezett belső terei és szobái egyszerre sugároznak előkelőséget és otthonosságot. Az ötcsillagos külső megjelenéshez Accord vörösfenyő zsalugátereinket választották, amelyek természetes megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek az elegáns homlokzatba. A Hotel több díjat is nyert, többek között “Magyarország legjobb *****-os vidéki konferencia szállodája 2009-ben a debreceni Hotel Divinus.”
Az ötcsillagos szálloda kialakításánál klasszikus megoldások és modern építészeti megközelítések egyaránt érvényesültek.
A mediterrán színvilágú debreceni szálloda szobáiban és lakosztályaiban az elegancia és kényelem, valamint a technikai felszereltség szoros összhangba kerültek egymással.

Gumiszigetelés
a tökéletes szigetelés érdekében

Profilozott levél záródás

Gumiszigetelés
a nyílóba

Gumiszigetelés
a lamellákba

Kávarendszerű tokozat kialakítása

Lehet eső, lehet hó a zsalugáter nagyon jó

Accord Zsalugáter – Minden időben
Németh Lajos – meterológus

Accord zsalugáter

A tradícionális fa zsalugáterek között több típust különböztetünk meg. Létezik nyitott vagy zárt állású fix lamellás zsalugáter, illetve mozgatható lamellás zsalugáter. A nyíló, toló vagy harmonika kivitelben készülő zsalugáterek alapanyaga főként borovi fenyő, de a luc- és a vörös fenyő is igen kedvelt.

 

ÉRDEKLŐDIK AZ ACCORD ZSALUGÁTEREKRŐL?

Küldjön üzenetet, rövid időn belül visszahívjuk